VR miljön som blir verklighet – Facebook har gjort det igen!

  VR miljön som blir verklighet – Facebook har gjort det igen!

  VR miljön som blir verklighet – Facebook har gjort det igen!

  Förra månaden under F8-konferensen visade Facebook upp en rad kommande visuella funktioner som ligger i pipen. En av de mer fascinerande är deras kommande 3D-inlägg. 3D-inläggen kommer att erbjuda den häftiga möjligheten att uppleva en miljö i likhet med när man använder ett par VR-glasögon. Funktionen kommer att möjliggöra för användaren att uppleva en miljö medan hen vinklar telefonen i olika riktningar för att se olika delar av en omgivning. Det kommer att ge dig ett helt nytt sätt att uppleva bilder på.

  fb_3d

  På Jobtip ser vi detta såklart som en spännande och unik möjlighet för en arbetsgivare att ge potentiella kandidater en chans att på ett helt nytt sätt uppleva en arbetsmiljö via sociala medier. Det är en sak att hävda i en jobbannons att man har en viss kultur eller känsla på ett kontor - men det är en helt annan sak att kunna erbjuda kandidaten att själv kika in och ta en titt. Vem vill inte kunna spana in sin framtida arbetsmiljö liksom? Ungefär precis alla. För att inte tala om det legitimitetskapital som företag kan vinna hos arbetstagare genom att visa den här typen av transparens. Det är framtiden på en konkurrenskraftig arbetsmarknad.

  Facebook satsar stort på VR och menar att det är framtiden för den sociala kommunikationen - men än är det en bit kvar. Så hur planerar Facebook att styra sina användare mot mer VR-interaktion? En del i strategin är användning av Stories. Om användningen av Stories fortsätter att öka så kommer Facebook få en perfekt möjlighet att visa upp sina nya VR-funktioner för användaren enkelt och smidigt. Who run the world? Facebook.

  Sammanfattningsvis; 3d-inlägg är ett enkelt sätt att skapa attraktiva och iögonfallande visuella effekter utan att behöva vara en teknisk expert. Föreställ dig själv flygbolaget som är på jakt efter piloter och kan visa upp cockpiten live bland molnen. Eller företagsresan du missar för att influensan slog till - den kommer du i framtiden att kunna uppleva från sjukstugan.

  Källa: https://www.socialmediatoday.com/news/facebooks-3d-posts-are-coming-heres-what-theyll-look-like/525332/

  Author: Erika Eriksson

  New Call-to-action