Veckans Jobtippare - Hästbonden Edvard!

  Veckans Jobtippare - Hästbonden Edvard!

  Veckans Jobtippare - Hästbonden Edvard!

   

  Nu ska ni få träffa vår alldeles egna Edvard Åkerberg! Om han får beskriva sig själv så är han en 26-årig hästbonde från Falkenberg som gillar teknik, utveckling och entreprenörskap. Han pratar hellre Javascript och PHP än svenska och med Chuck Berry i lurarna driver han framgångsrikt Jobtips tekniska utveckling framåt.

   

  7 snabba med Edvard:

  1, Beskriv dig själv med tre ord som börjar på E

  - Entreprenörsdriven, envis och elegant (såklart!).

  2, Om du är en bil, vilket bilmärke och varför?

  - Tesla, alla dagar i veckan. Tesla andas ju teknisk innovation likt som jag gör. Dessutom är den vågad och snabb precis som jag är!

  3, Vad finns det alltid i ditt kylskåp?

  - Oliver, soltorkade tomater och parmesan. Man måste ju alltid ha en charkbricka nära till hands om oväntat besök skulle dyka upp!

  4, Vad ville du bli när du va liten?

  - Enkelt svar, egenföretagare. Redan som liten täljde jag trägubbar och plockade grönsaker som jag sålde med sjuka marginaler. De stackars granntanterna kunde ju inte annat än att säga ja!

  5, Vad kan du inte klara dig utan?

  - Fiberanslutning och nässpray. Det gäller att kunna andas ordentligt och att surfa ska ju gå undan.

  6, Om du skulle ha en superkraft, vilket skulle det vara?

  - Att överkomma prokrastinering, det är en superkraft som vi alla har men ingen väljer att utnyttja.

  7, Vilken skostorlek har du?

  - 43, de är väl jag och 93% av alla svenska män som har det. Känns sådär precis lagom.

   

  På jobtip arbetar Edvard med att driva Jobtips tekniska utveckling framåt. Hans titel är CTO, vilket på ett enklare språk innebär utvecklingschef/produktchef.

  “Jobtips företagskultur och härliga mix av kollegor är det bästa med arbetsplatsen. Här är alla öppna som böcker mot varann och har alltid nära till skratt”.

  VI frågade vår IT-nörd vad han hade arbetat med om han inte var på Jobtip, då skrattade han och sa “när jag har svaret på den frågan själv säger jag upp mig från Jobtip”. Skämt och sido säger han strax därefter och säger att han skulle varit egenföretagare.

  Hade Edvard fått välja vart nästa företagsresa skulle bära av så skulle det utan tvekan vara Silicon Valley. “Det är världens teknikmecka” säger Jobtips egna teknikguru.  

   

  Author: Erika Eriksson

  New Call-to-action