Månadens Jobtip:are april - vår klippa Ewelina!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

 

 

Vi är både stolta och glada över att ha så himla många engagerade och hängivna medarbetare här på Jobtip, och av den enkla anledningen finns utmärkelsen Månadens Jobtip:are!

Månadens Jobtip:are är ett pris som går till den som under månaden har gjort en bra prestation, visat stort engagemang  eller helt enkelt gjort det där lilla extra för att hjälpa och peppa sina kollegor. Under april så har vi fått in en drös fina och rörande nomineringar och presenterar härmed aprils Jobtip:are *trumvirvel*: EWELINA! ❤️

 

”Jag vill nominera Ewelina för att hon varit så duktig och fixat med ombyggnationen, speciellt när alla bytte plats. Hon är alltid så glad och sprider glädje omkring sig!”

Vår kära ekonomiassistent, Ewelina, blev denna månaden rosad av sina kollegor, speciellt för hennes insats kring ombyggnationen av lokalen. Kaos är ingen underdrift, vår arbetsplats är mer av en byggarbetsplats för tillfället (stay tuned, inlägg kommer snart i bloggen!). Ewelina är «en riktig klippa». Hon är extremt hjälpsam och ställer upp för allt och alla, något som samtliga på bolaget skriver under på! Och sist men inte minst - att mötas av en glad Ewelina (som alltid är först på plats på kontoret!) när man stegar in på morgonen är den bästa starten på dagen en kan få!

Tack för att du är du Ewe, och sluta aldrig att säga morgonens första hej! 👊👊👊

 Ewelina

 

More Posts

New Call-to-action
 
 Just nu renoverar vi lite här på bloggen, så det är inte riktigt lika prydligt som vi tänker att det ska bli! Men håll till godo - snart blir det ordning och reda!
 
Välkommen till
Jobtip News!
 
Vilka är vi och vad händer egentligen på kontoret varje fredagsmorgon? Jobtip News är för dig som är intresserad av att få en lite mer personlig bild av oss och hur det är jobba här. Kontorsspex eller nya produktlanseringar – you name it!
 
Allt som händer på Jobtip, och lite till, hittar du här. 
 
 

 
 

Prenumerera här!

Senaste inläggen

Inlägg efter tagg