Äntligen lanserar vi vår sprillans nya blogg Jobtip News!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Emelie, PR Editor

jobtipblog11 (1)Idag har vi den stora äran att presentera vår alldeles egna blogg - Jobtip News! Många vet redan att vi jobbar med att hjälpa organisationer att rekrytera toppkandidater via sociala medier (det kan man läsa allt om genom att klicka sig runt i menyn ovan!). Men - det finns ju så himla mycket mer om oss som vi gärna vill dela med oss av! På Jobtip har vi en unik företagskultur som vi är stolta över och där tar den här bloggen avstamp. Vi kommer att bjuda på allt mellan himmel och jord, från månadens Jobtip:are och roliga happenings till att våra medarbetare får dela med sig av sina personliga betraktelser.

 

Jag LOVAR att vi kommer att bjussa på massa roliga och lättsamma inlägg. Så för tusan klicka på prenumerera och få en påminnelse när vi uppdaterar! Vi lovar att inte spamma 😇!

Over and out. 

More Posts

New Call-to-action
 
 Just nu renoverar vi lite här på bloggen, så det är inte riktigt lika prydligt som vi tänker att det ska bli! Men håll till godo - snart blir det ordning och reda!
 
Välkommen till
Jobtip News!
 
Vilka är vi och vad händer egentligen på kontoret varje fredagsmorgon? Jobtip News är för dig som är intresserad av att få en lite mer personlig bild av oss och hur det är jobba här. Kontorsspex eller nya produktlanseringar – you name it!
 
Allt som händer på Jobtip, och lite till, hittar du här. 
 
 

 
 

Prenumerera här!

Senaste inläggen

Inlägg efter tagg