Välkommen till Jobtip News!

Allt som händer på Jobtip, och lite till, hittar du här.

Vilka är vi och vad händer egentligen på kontoret varje fredagsmorgon? Jobtip News är för dig som är intresserad av att få en lite mer personlig bild av oss och hur det är jobba här. Kontorsspex eller nya produktlanseringar – you name it! Boka en gratis demo

Topics

Alla topics
#Jobtip News 13 inlägg

Senaste inläggen

Så viktig är bilden i sociala medier! Social Recruiting News

När man rekryterar via sociala medier har man ett väldigt begränsat utrymme att fånga kandidatens intresse på. Ofta gäller det att få sagt så mycket man bara kan på ett så komprimerat sätt som möjligt.

Läs hela inlägget

Författare

Back to work - spana in vårt nya kontor! Jobtip News
Månadens Jobtipare Juni - Allas vår egna Alexander Aiello Jobtip News
Employee influencer marketing Social Recruiting News

Bianca Ingrosso, Isabella Löwengrip, Janni Delér. Idag har influencers blivit it-grejen för många företag. Våra flöden är sprängfyllda med samarbeten och orden “sponsrat inlägg” syns överallt på sociala medier. Frågan är dock om samarbeten med influencers lönar sig i alla lägen, för alla företag? 🤔

Läs hela inlägget

Författare

Månadens Jobtipare maj - vår CFO Elin ❤️ Jobtip News
5 verktyg som tar ditt social media-game till nästa level Social Recruiting News

På Jobtip älskar vi life hacks lika mycket som vi älskar ett oklanderligt instagramflöde. Därför vill vi gärna tipsa om fem go-to-verktyg som garanterat hjälper dig att skaffa ett lika snyggt flöde på dina sociala medier som valfri framgångsrik influencer. Lycka till! 😀 👊

Läs hela inlägget

Författare

Nytt kontor Jobtip News

Det sågas, borras, målas och bankas precis överallt. Vår älskade arbetsplats håller på att få ett rejält ”facelift” á la Caitlyn Jenner och mitt i operationen sitter vi (i alla fall i ett par veckor till!).

Läs hela inlägget

Författare

Månadens Jobtipare april - vår klippa Ewelina! Jobtip News

Vi är både stolta och glada över att ha så himla många engagerade och hängivna medarbetare här på Jobtip, och av den enkla anledningen finns utmärkelsen Månadens Jobtipare!

Läs hela inlägget

Författare

Nu tar vi Job Branding till nästa nivå! Social Recruiting News

Ni kanske har hört talas om Employer Branding och vikten för ett företag att ha ett starkt Employer Brand - men har ni hört talas om Job Branding?Begreppet är fortfarande relativt okänt inom den svenska HR-branschen, dock inte på Jobtip! Här på vårt kontor i Göteborg är Job Branding något som vi yttrar dussintals gånger om dagen. Job Branding innebär att copywriters på vår marknadsavdelning skriver om annonstexter med syftet att lyfta fram det som är mest tilltalande för kandidaten, på ett kreativt och intresseväckande sätt. Kort och gott - vi skapar en unik jobbannons som sticker ut ur mängden och lockar de bästa kandidaterna! Nu tar vi produkten ytterligare ett steg och lanserar med stolthet Job Branding 2.0! 

Läs hela inlägget

Författare

Jobtips bästa plats för utomhuslunch! Jobtip News

När graderna börjar krypa uppåt och solen ligger på händer det att vi på Jobtip tar med matlådan ut och sätter oss vid vårt favorit-matlåda-ute-ställe, nämligen Jonas Alströmers staty på Lilla torget, ett stenkast från kontoret. Här får man en daglig dos D-vitamin och kan tänka på hur Alströmer tog potatisen till Sverige, samtidigt som man avnjuter gårdagens pasta bolognese. Oslagbart!

Läs hela inlägget

Författare

♀ Women of Jobtip ♀ Jobtip News

Visste du att enbart 27% av säljbranschen består av kvinnor? Eller att bara 29% av chefer i privata bolag är kvinnor? Ja, siffrorna ser bistra ut för oss damer. Därför är vi 100% stolta över att det här på Jobtip arbetar en massa ladies med varierande erfarenheter i bagaget, vilket i sin tur gör oss till ett starkt och mångsidigt team. Ingenting känns mer rimligt än att ta tillfället i akt att låta er stifta bekantskap med några av många fantastiska Women of Jobtip!

Läs hela inlägget

Författare

Hälsa på Andrea - vår norska marknadsförare! Jobtip News

Andrea är vårt senaste förvärv på marknadsavdelningen, och hon kommer att göra allt för att hjälpa våra norska kunder rekrytera toppkandidater! Vi vill gärna presentera Andrea och tänkte att det bara är FAIR att göra det på hennes eget modersmål.

Läs hela inlägget

Författare

Äntligen lanserar vi vår sprillans nya blogg Jobtip News! Jobtip News

Idag har vi den stora äran att presentera vår alldeles egna blogg - Jobtip News! Många vet redan att vi jobbar med att hjälpa organisationer att rekrytera toppkandidater via sociala medier (det kan man läsa allt om genom att klicka sig runt i menyn ovan!). Men - det finns ju så himla mycket mer om oss som vi gärna vill dela med oss av! På Jobtip har vi en unik företagskultur som vi är stolta över och där tar den här bloggen avstamp. Vi kommer att bjuda på allt mellan himmel och jord, från månadens Jobtip:are och roliga happenings till att våra medarbetare får dela med sig av sina personliga betraktelser.

Läs hela inlägget

Författare

Prenumerera här!